Reviews en resultaten

De cijfers:

Duizenden mensen hebben het programma al doorlopen en het positieve effect van de 7 Day Recharge ervaren. Voorafgaand aan de week en tijdens het programma laten we je als deelnemer op een aantal vaste momenten een korte vragenlijst invullen. In samenspraak met bedrijven en deelnemers van de Healthweek zijn tevens aanvullende metingen gedaan naar de effecten van de Recharge. Daaruit zijn de volgende resultaten naar voren gekomen*:
(resultaten kunnen per deelnemer variëren)


“Nothing tastes as good as being healthy feels”

+26%
Toegenomen vermogen om los te komen van het werk.
+19%
Verbetering in omgang met werkgerelateerde stress.
+14%
Beter in timemanagement en prioriteiten stellen.
+24%
Meer tevredenheid work/life balance.
Eén volledige nacht meer geslapen (≥7hrs) tijdens de Recharge week.
-2.5 kg
Gemiddeld 2.5 kg afgevallen tijdens de Recharge week.
8.6
Gemiddelde waardering van de 7 Day Recharge.
89%
Zou het programma aanbevelen aan familie, vrienden of collega’s!

*De resultaten kunnen per deelnemer variëren. De genoemde resultaten zijn een gemiddelde.

In de media

De 7 Day Recharge is inmiddels regelmatig getest voor publicaties in tijdschriften, websites en televisie. Daar zijn we heel erg trots op. Op deze pagina een overzicht van een aantal items. We hopen vooral dat jij hiermee een goed beeld krijgt van wat de 7 Day Recharge inhoudt en wat het programma voor jou kan betekenen!

We vinden het hartstikke leuk als je over de 7 Day Recharge wil schrijven. Voor een interview of een samenwerking kun je contact met ons opnemen via hidde@7dayrecharge.com

Televisie/Radio: 

Showvandaag, zie de video van het item hieronder
Interview met Hidde de Vries bij BNR Nieuwsradio (oktober 2015, 15 minuten)

Print:

De Jan redactie volgt de 7 Day Recharge, lees hier het artikel
Lees hier het artikel geplaatst in de Marie Claire
Getest in Elle Magazine

Online: 

NSMBL Challenge – In 7 dagen meer energie, focus én geluk
Review van marvelousz
Viva Magazine – Begin het nieuwe jaar met een kickstart

Boost Your Health
Merels Flow schreef haar ervaringen in haar blog
Gabrielle Koster van Cosmopolitan doet de 7 Day Recharge
De blog met de ervaringen van Malou op Fabmama
Lees hier de ervaringen van Dejlig
Metro nieuws probeerde de 7 Day Recharge, lees het hier

De hele redactie van Jan Magazine:
De voorbereidingen van team Jan!
De ervaringen van digital content manager Eveline
De ervaringen van tekst stagiaire Sherida
De ervaringen van artdirector Monique
De ervaringen van eindredacteur Tamara
De ervaringen van chef mode Charissa
De ervaringen van adjunct hoofdredacteur Petra
De ervaringen van hoofdredacteur Esther Goedegebuure

Vivian Reijs over de 7 Day Recharge

Google over de 7 Day Recharge

Wat anderen over ons zeggen

 • "Mijn conclusie na een week: ok de koude douche waar je in de ochtend mee start was een killer, maar wat een energie heb ik er van gekregen!"
  Babettebettiebook.nl/fit-7-dagen
 • “Soms moet iemand je er gewoon weer even op wijzen hoe belangrijk het is om in balans te leven. En dat doet Hidde met 7Day Recharge. Niet alleen legt hij in heldere woorden uit wat de valkuilen zijn van een leven vol haast, werkdruk en stress, maar hij komt ook met praktische en heldere oplossingen. In een week de start maken voor een gezonder leven. Wie wil dat nou niet?”
  Maaike Homan BNR Nieuwsradio
 • "Het is een geweldige detox! Je wordt elke dag benaderd door het programma en dat motiveert je ook om door te gaan. En ook de meditatie, yogaoefeningen en de bodyscan waren geweldig! Ideaal voor mensen die nodig moeten ontstressen, maar ook voor mensen die gewoon iets beter hun tijd willen indelen en meer rust willen. Het voelt als herboren!"
  Judith
 • "Eindelijk een ‘energy-booster’ die je niet uit, maar in balans brengt! Zie dit programma als een cadeautje voor jezelf en om weg te geven. Het is gemaakt voor gewone mensen zoals jij en ik, die lekker bezig zijn om het leven vorm te geven. Neem de tijd, geef jezelf de vrijheid om het op jouw manier uit te pakken. Het bevat alle ingrediënten om duurzaam succesvol en gelukkig tegelijk te zijn. Je hoeft alleen maar te beginnen, geluk volgt!"
  Executive Coaching
 • "De belangrijkste eye opener was dat ik prima zonder suiker kan. De eerste dag verlangde ik nog naar mijn chocola, maar na dag twee was die suikerbehoefte al verdwenen. Ik kwam tot het besef dat ik heel vaak naar de koektrommel grijp omdat het nou eenmaal zo gezellig is bij de koffie en niet omdat mijn lichaam het zo nodig heeft."
  Babette
 • "De detox-week is me erg goed bevallen en ik wil het zeker nog een keer gaan doen! Het 'mediadieet' was vooral een hele goede. Aan het einde van de week voelde ik me beter en ik heb de hele week goed geslapen!"
  Barbera van den BergChief Roamler Officer
 • “Must read and do voor iedereen die meer uit zijn dag wil halen.”
  Mark Tigchelaarauteur van o.a. Lezen, Weten en niet Vergeten / productiviteit expert
 • “The 7-Day recharge was a great way of discovering the things you know you should be doing to become more focused, more energized and healthier, but never seem to get round to actually doing. The 7 Day recharge is the kick-off to higher performance: knowing what it takes and how to do it means that I can now sustain the best behaviors and this makes a difference in everyday (work) life.”
  Henri GentisGoogle Industry Leader NL
 • De avonden voelden langer en dat nerveuze trekje om elke tien minuten op je telefoon te kijken was na twee dagen al weg. Het voelde als een verademing om ‘s avonds niets meer te hoeven en je tijd anders te besteden. Kortom een aanrader voor iedereen!
  Marjolein
 • "Ik vindt het een erg fijne detox en het vermindert echt je stress! De yoga oefeningen en meditatie zijn echt een aanwinst. Ik voel me weer als herboren en heb meer energie en tijdens deze week ben ik twee kilo afgevallen!"
  Kim A.
 • “Dit boek is bedoeld voor iedereen die zich een gezondere levensstijl wil aanmeten, zonder daarvoor zijn leven helemaal te hoeven omgooien. 7 Day Recharge is vernieuwend en heel praktisch.”    
  Sanne Groot Koerkamphoofdredacteur Glamour
 • "It might sound a bit overdone, but after practicing a week of 7DR I felt really great. It made me aware of a few things: life is not all about work, but also about being conscious about yourself and your body. And this resulted for me in a change of habit: practicing Yoga every week, eating less meat, no more coffee, more sleep (8 hours per night) and instead of the usual loads of chocolate I usually eat I grab a healthy snack now."
  Gert-Jan LagasGoogle Manager
 • "Niet alleen een programma, maar een handboek voor een volledige healthy way of life. Super inspirerend en makkelijk te volgen. Deze blijft permanent op onze salontafel."
  Mascha FeoktistovaNederlands nr. 1 vrouwelijk social influencer
 • “Een leuke en easy going manier van detoxen van zowel je lichaam als geest. Met veel tips die je na die 7 dagen zeker nog blijft volgen!”
  Vivian Reijs health coach
 • "The program taught me to be much more aware of having a healthy work-balance throughout the day. We often tend to race through our working days (meetings, calls, presentations, trainings, etc) and not tend to take a step back and to pauze for a moment. So I learned to be more self-aware of the activities during the day and to take a moment to rest once in a while. I'm also much more conscious of what I'm eating and drinking in order to maintain a stable energy level. I can recommend it to everyone!"
  Pepijn de RijkGoogle Agency Manager
 • De eerste dag ging ik gelijk fantastisch van start. Ik vond het niet moeilijk om te starten en de yoga oefeningen waren echt heel fijn! Halverwege de week kreeg ik wel even een dipje waardoor ik echt even een stapje terug heb gedaan en meer meditaties ben gaan doen. Daarna werd het gelukkig makkelijker en ook het vroeg naar bed gaan en eerder op staan was erg fijn.
  Melinda van Rossen www.boostyourhealth.nl
 • De Yoga oefening maakte me 's ochtends heerlijk wakker. De verkwikkende douche maakte me juist moe en koud. Mijn kopje koffie missen, daar moest ik even aan wennen maar een kop muntthee beviel eigenlijk net zo goed! Een heerlijke week die ik zeker vaker ga doen!
  Louise Google-deelnemer
 • "Wij hebben de 7 Day Recharge met ons hele team gedaan. Niet alleen voelt iedereen zich er beter bij, ons team is ook hechter geworden."
  C.R. SteemanHR Manager
 • ''Day 7.. Voel me als herboren. Time to relax now.. Thanks Hidde.. Voel me helemaal top!!'
  Splinther Kraaijenhagen
 • "It was exhilarating to complete the Recharge with a group of colleagues. We encouraged each other to follow the routine and discussed how the routine was affecting us. I started sleeping better after the third day. It was wonderful to wake up feeling well rested again. At times when things feel rushed again I revert back to some of the elements of the Recharge and it seems to be a good stop-gap to make sure I don't fall back into an old pattern of feeling stressed or overwhelmed."
  Clemmentijn TreinenGoogle Industry Head

“Met veel plezier deelgenomen aan de 7 Day Recharge. Het begin was moeilijk, vooral geen koffie, een nieuwe indeling van je dag en het zoeken naar ingrediënten waarvan je het bestaan nog niet wist. Na een paar dagen word je verrast met nieuwe energie, ontdekking van smaken die je voorheen niet proefde en een algeheel gevoel van letterlijk well being! Goed om dit 2x per jaar te doen om bewust te blijven. Bovendien is het leuk om te doen (ook/ juist met je team) en levert het veel gespreksstof op!” – Stefan van den Berg, Managing Director Lexa.nl

“Must read voor iedereen die meer uit zijn dag wil halen.“ – Mark Tigchelaar, auteur van o.a. Lezen, Weten en niet Vergeten / productiviteit expert

“Eindelijk een ‘energy-booster’ die je niet uit, maar in balans brengt! Zie dit boek als een cadeautje voor jezelf en om weg te geven. Het is geschreven voor gewone mensen zoals jij en ik, die lekker bezig zijn om het leven vorm te geven. Neem de tijd, geef jezelf de vrijheid om het op jouw manier uit te pakken. Het bevat alle ingrediënten om duurzaam succesvol en gelukkig tegelijk te zijn. Je hoeft alleen maar te beginnen! Succes. Geluk volgt!” – Helmi Muhs, Executive Coach

“Het doorlopen van het 7 Day Recharge programma was een mooie uitdaging, zowel mentaal als fysiek. Je wordt echt uit je comfort zone gehaald, waardoor je bewuster wordt van de keuzes die je maakt op het gebied van voeding, sporten, smartphone gebruik, etc. Het vraagt de eerste dagen om behoorlijk wat aanpassingen- en doorzettingsvermogen, maar halverwege de week voel je dat je fitter en meer gefocust wordt, een zeer prettige ervaring. Voor mij werkte de 7 Day Recharge als een booster voor lichaam en geest, een absolute aanrader!” – Juriaan de Wit, Founder Max & Luna