Veelgestelde vragen 2018-01-29T16:43:26+00:00

Veelgestelde vragen over de 7 Day Recharge

Heb je een vraag over de 7 Day Recharge? Kijk eerst even bij de vragen en antwoorden hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Je ontvangt binnen één werkdag antwoord.

Groet,
Team 7 Day Recharge

Waar kan ik terecht als ik een klacht of tips heb voor verbetering? 2018-01-22T15:42:03+00:00

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over onze diensten en/of producten, of tips hebben om het programma verder te verbeteren dan kun je dit doorgeven via 085-401 2444 of via e-mail aan hidde@7dayrecharge.com.

Wat zijn de minimale systeemvereisten? 2018-01-22T15:41:35+00:00

Voor een optimaal gebruik van 7 Day Recharge is het belangrijk dat een computer en internetbrowser up-to-date zijn. Via deze link kun je nagaan welke systemen je gebruikt: whatismybrowser.com

Systeemeisen browser:

Internet Explorer 9 en hoger
Chrome versie 38 en hoger
Firefox versie 33 en hoger
Safari 4 of hoger

Systeemeisen Operating System:

Windows Vista of hoger
Mac 10.6 (Snow Leopard) of hoger
Windows Server 2008 R2 of hoger

Volg je de 7 Day Recharge via je werk en wil je vanaf je werkplek kunnen inloggen? Overleg dan even met je systeembeheerder. Het is belangrijk dat er geen zaken binnen het bedrijfsnetwerk geblokkeerd worden zoals http’s (dit betekent dat de website draait op een beveiligde omgeving) en scripts zoals Java moeten kunnen werken.

Hoe kan ik betalen? 2018-01-22T15:40:22+00:00

Je kunt tijdens het bestelproces aangeven op welke manier je de bestelling wilt afrekenen. Dit kan via iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal.

Wat doen jullie met de inkomsten? 2018-01-22T15:43:48+00:00

De 7 Day Recharge is ontworpen om stress uit de taboesfeer te halen en om wat meer balans in het leven te brengen. We zijn dan ook constant bezig om het programma te optimaliseren en ons bereik te vergroten. Ook in andere landen binnen en buiten Europa. Daarnaast zetten we ons in voor de Stichting Free a Girl, een goed doel dat we een warm hart toedragen.

Moet ik belasting betalen over mijn aanbrengersbeloning? 2018-01-22T15:39:24+00:00

In principe ben je zelf verantwoordelijk voor de belastingafdracht over jouw aanbrengersbeloning. Als dit bedrag echter niet boven de honderden euro’s uitkomt, hoef je het niet apart aan de Belastingdienst op te geven.

Ik wil mijn vrienden uitnodigen om ook aan 7 Day Recharge mee te doen. Hoe doe ik dat? 2018-01-22T15:38:54+00:00

Ga in de member area naar ‘Friends’ aan de linkerkant. Als je hierop klikt, kom je op de uitnodigingspagina. Je kunt vervolgens je vrienden uitnodigen.

Hoe kan ik betalen? 2018-01-22T15:38:15+00:00

Je kunt tijdens het bestelproces aangeven op welke manier je de bestelling wilt afrekenen. Dit kan via iDeal, Bancontact/Mister Cash, PayPal of achteraf.

iDeal Als u kiest voor betaling via iDeal, dan betaalt u via de vertrouwde online betaalomgeving van de bank. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Bancontact/Mister Cash Voor Belgische consumenten is het mogelijk om met Bancontact online betalingen te doen. Een betaling met Bancontact is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert men Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan u uw eigen bank selecteren. Hierna komt uw terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving voor het uitvoeren van de betaling.

Creditcard U kunt bij ons veilig bestellen met uw creditcard. Indien u voor deze betalingsoptie heeft gekozen, vragen wij u vriendelijk om uw creditcardnummer, uw naam, vervaldatum en beveiligingcode in te vullen. Uw creditcardgegevens worden verstuurd via een beveiligde ssl-verbinding. Vervolgens wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.

Paypal Dit is een snelle en volledig veilige betaalmethode. Met behulp van je eigen e-mailadres en PayPal wachtwoord kun je zelf online betalingen verrichten.

Pay After Delivery U kunt kiezen voor het verzenden van uw pakket onder rembours. Dit betekent dat u bij de levering aan de deur aan de bezorger betaalt. Zorg ervoor dat u gepast en contant geld klaar heeft liggen.

Hoeveel btw betaal ik? 2018-01-22T15:37:32+00:00

De genoemde prijzen voor de 7 Day Recharge zijn inclusief btw van 21%.

Wat gebeurt er als het boek tijdelijk niet leverbaar is? 2018-01-22T15:36:24+00:00

In principe zal dit niet gebeuren; wij houden onze voorraad netjes in de gaten en het boek zal dan ook automatisch op ‘uitverkocht’ worden gezet als de voorraad ontoereikend wordt. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren waardoor jouw bestelde boek tijdelijk niet leverbaar is, dan zullen we je zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden en krijg je een bericht zodra het boek alsnog naar je onderweg is. Mocht het je te lang duren en wil je je order annuleren dan kun je uiteraard gebruikmaken van je herroepingsrecht.

Hoe en wanneer wordt mijn boek bezorgd? 2018-01-22T15:34:29+00:00

Na het ontvangen van je betaling versturen wij het boek direct via PostNL als brievenbus-pakje. Of je op het moment van levering thuis bent maakt dus niet uit, hij zal bij thuiskomst gewoon bij je op de mat liggen. Het duurt normaliter één werkdag om het boek te laten bezorgen, wanneer je binnen drie werkdagen je boek nog niet hebt ontvangen is het verstandig om contact met ons op te nemen.

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden vinden? 2018-01-22T15:31:54+00:00

De link naar de Algemene Voorwaarden vind je hier en onderin elke pagina onder het kopje ‘Algemene Voorwaarden’.

Kan ik gebruikmaken van het herroepingsrecht indien ik niet tevreden ben met mijn aankoop? 2018-01-22T15:18:28+00:00

Ja, je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Herroepingsrecht op diensten:

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de dienst hebt gekocht. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte te stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het hier te downloaden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping bij diensten:

Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Je bent alleen gehouden de eventuele abonnementskosten (evenredig aan het gebruik) te betalen voor de dienst tot het moment van ontbinding.

Herroepingsrecht bij producten (het boek, Recharge in 7 dagen)

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte te stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het hier te downloaden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping bij producten:

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Download het herroepingsformulier
Zijn mijn bankgegevens veilig? 2017-12-14T12:34:34+00:00

Ja. Wij werken met beveiligde, SSL-gecertificeerde pagina’s wat inhoudt dat anderen jouw gegevens niet kunnen inzien. Wij gebruiken jouw gegevens puur en alleen om de aanbrengersbeloning (Invite a friend) op je rekening te storten.

 

Moet ik mijn bankrekeningnummer achterlaten? 2017-12-14T12:24:41+00:00

Nee hoor, dat hoeft niet. We kunnen je dan alleen niet belonen voor het aanbrengen van je vrienden.

 

Worden mijn persoonlijke gegevens veilig behandeld? 2017-12-14T12:37:57+00:00

Ja. Onze klanten staan bij ons op de eerste plek. De pagina’s waar je jouw gegevens invoert zijn beveiligde, SSL-gecertificeerde pagina’s wat betekent dat alleen wij ze kunnen zien. Wij gaan ook geen gegevens doorgeven aan andere partijen en we gaan je ook zelf niet spammen met zaken waar je misschien niet op zit te wachten.

En we gebruiken ze dus alleen waarvoor ze bedoeld zijn. Als je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief gebruiken we je e-mail voor de nieuwsbrief. Als je je voor de 7 Day Recharge hebt aangemeld, gebruiken we je e-mailadres om je de dagelijkse mailings te kunnen sturen en voor online support.

 

Zit er een leeftijdsgrens aan de 7 Day Recharge? 2017-12-14T12:23:25+00:00

Nee hoor, de 7 Day Recharge is er in principe voor iedereen. De jongste gebruiker (voor zover wij tot nu toe weten) is zestien.

 

Waarom mag ik tijdens de Recharge geen kip of vis eten? Dat is toch niet zo slecht voor je? 2017-12-14T12:35:05+00:00

Kip is een eiwitrijk product en bevat weinig vet. Maar in kip zitten tegenwoordig veel antibioticastoffen en deze komen je detox niet ten goede. Vis is een goede bron van eiwitten en omega-3-vetzuren.

Helaas bevatten veel vissoorten ook een hoge dosis kwik. Alle soorten vlees en vis slaan we deze week dus even over, zodat je Recharge het meeste effect heeft.

 

Kan het zijn dat ik er hoofdpijn van krijg? 2017-12-14T12:35:12+00:00

Mensen die gewend zijn aan veel koffie kunnen inderdaad de eerste paar dagen hoofdpijn krijgen. Je kan ook geïrriteerd of zelfs neerslachtig worden. Dit gaat vanzelf weer over. Maar het is wel goed om je te realiseren wat (het gebrek aan) koffie dus met je doet en hoe afhankelijk je van je dagelijkse ‘bakkie’ bent geworden.

 

Ik heb geen bevestiging ontvangen na mijn aanmelding. Hoe kan dat? 2017-12-14T12:37:45+00:00

Het kan zijn dat de bevestigingsmail in je spambox terecht is gekomen. Check die eerst even. Mocht je na twee uur nog niets in je mailbox hebben, neem dan contact met ons op via support@7dayrecharge.com of bel 085-401 2444. We helpen je dan zo snel mogelijk op weg!

 

Is het programma ook in andere talen verkrijgbaar? 2017-12-14T12:21:19+00:00

Ja, het volledige programma is in het Nederlands en Engels beschikbaar.

 

Kan het zijn dat ik me de eerste dagen minder energiek voel? 2017-12-14T12:20:33+00:00

De 7 Day Recharge is eigenlijk een grote schoonmaak voor lichaam en geest. Door lichter te eten, meer te bewegen, meer te ontspannen en eerder naar bed te gaan, geef je je lichaam de kans om zich te ontdoen van afvalstoffen en stress.

Hierdoor kun je je de eerste dagen wat vermoeid voelen. Ook klachten als hoofdpijn of irritatie kunnen voorkomen. Het is niet iets om je zorgen om te maken. In de loop van de week ga je het verschil merken en je zult zien dat je aan het einde van de week juist veel meer energie hebt.

 

Hoe kan ik het 7 Day Recharge-programma bestellen? 2017-12-14T12:37:35+00:00

Je kunt de 7 Day Recharge hier bestellen: Bestel hier de 7 Day Recharge…

 

Ik gebruik medicijnen. Kan ik meedoen aan de 7 Day Recharge? 2017-12-14T12:18:39+00:00
In principe kun je gewoon meedoen. Wel raden we je aan om toch eerst met je huisarts te overleggen. Better safe than sorry.

 

Ik loop momenteel bij een psycholoog, maar ik zou wel graag deelnemen. Kan dat? 2017-12-14T12:18:12+00:00

Waarschijnlijk is het geen enkel probleem, maar overleg het wel eerst met je psycholoog of het past binnen jullie programma.

 

Ik ben zwanger. Kan ik dan ook gewoon meedoen? 2017-12-14T12:17:43+00:00

In principe wel, het menu is volledig zwangerschapsproof (geen vlees/vis, cafeïne en alcohol). Maar we adviseren je altijd om het eerst met je huisarts te bespreken om er zeker van te zijn dat het ook in jouw geval geen kwaad kan.

Als je voor je zwangerschap niet actief hebt gesport, raden we je tijdens de eerste drie maanden van je zwangerschap niet aan om tijdens de Recharge actief te gaan sporten. Elke dag een uur wandelen of zwemmen is natuurlijk hartstikke goed voor je.

 

Ik leef al heel gezond, is het programma dan wel wat voor mij? 2018-01-29T16:46:55+00:00

Het belangrijkste uitgangspunt van de 7 Day Recharge is dat je (nog) bewuster in het leven komt te staan. Zelfs als je al heel gezond leeft, is er altijd winst te behalen met de 7 Day Recharge.

 

Waarom kun je beter geen eieren eten tijdens de Recharge? 2018-01-29T16:47:45+00:00

Lees hier de uitleg van onze voedingsdeskundige Chantal Soeters over het gebruik van eieren tijdens de Recharge:

“Ik ben absoluut niet tegen eieren. Ik geloof zelfs dat organische wei-eieren voor veel mensen een onderdeel kunnen zijn van een gezond eetpatroon. Toch zijn er een aantal argumenten om geen eieren te eten tijdens de 7 Day Recharge-week.

Een week lang geen dierlijke producten

Voor mij persoonlijk heeft het meer effect wanneer ik alle dierlijke producten een week lang schrap uit mijn dieet. Maar jouw lichaam is anders dan dat van mij en het zou voor jou heel goed kunnen voelen om wat mager vers vlees, vis met een laag kwikgehalte en biologische eieren te eten. Hieronder een paar argumenten om eieren een poosje te laten staan.”

Dierlijke producten zoals eieren hebben een verzurend effect op het lichaam. De meeste diëten zijn rijk aan zuurvormende voedingsmiddelen zoals zuivel, vlees, pasta, koffie, rijst, frisdrank, vruchtensappen, ontbijtgranen en brood.

Tijdens deze 7 Day Recharge wil je je concentreren op alkazische voedingsmiddelen die helpen om de pH-waarde in balans te krijgen. Dit zijn voedingsmiddelen als groenten, vers fruit, verse sappen, gierst, quinoa, wilde rijst en boekweit.

Zuurvormende voedingsmiddelen

De iets meer zuurvormende voedingsmiddelen zijn bijvoorbeeld bruine rijst, haver, spelt en de meeste bonen en zaden. De meeste mensen eten normaliter aardig veel zeer zuurvormende voedingsmiddelen, juist daarom is het goed om eens een pauze in te lassen in het eten van deze zuurvormende producten.

Doordat je een poosje geen zuurvormende voedingsmiddelen tot je neemt, komt er minder druk te staan op de lymfe en organen als de nieren en lever. Zo kan het lichaam zich volledig richten op het “detoxen/resetten” van je lichaam.

Eieren bevatten veel allergenen, vooral wanneer het geen eieren van vrijeuitloopkippen zijn. Je hebt niet in de gaten dat het een trigger voor je lichaam kan zijn. Tijdens een detox kun je erachter komen dat eieren gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Wanneer eieren een trigger voor je zijn, kunnen ze een bron van ontsteking zijn en de immuniteit verlagen of bijdragen aan een lekkende darm aan de maagwand. Veel voorkomende reacties zijn problemen in de spijsvertering of vermoeidheid. Wanneer je toch je eieren op het menu wilt hebben, eet dan een biologisch ei van goede kwaliteit!

Detox

Voor een detox moeten we de detoxkanalen van de lymfe openstellen om ervoor te zorgen dat het lichaam de gifstoffen kan verwijderen. Wanneer je het lymfestelsel overbelast kunnen de giftige stoffen die vrijkomen tijdens de reiniging worden opgeslagen in andere delen van het lichaam in plaats van dat ze uit je lichaam gespoeld worden.

De lever is een van de belangrijkste organen bij ontgifting, deze speelt een belangrijke rol bij de afbraak van vetten. Deze ontgiftingsorganen wil je rust geven tijdens de detox. Dit betekent niet dat je helemaal geen vette producten mag eten, maar door het verminderen van eiwitten en vet voedsel (zoals vis, rood vlees, boter, margarine, kaas, vleeswaren en voedingsmiddelen als chocolade en chips) komt er minder druk op het lymfestelsel, de lever en de nieren.

Wel heeft je lichaam vetten nodig om te kunnen blijven functioneren. Daarom moet je wel een kleine hoeveelheid natuurlijke vetten tot je nemen. Dit bijvoorbeeld uit producten als kokosnoot, avocado, koudgeperste olijfolie en noten.

Gewoonten en patronen.

Tijdens deze week doorbreek je je patronen en voedingsgewoonten. Op een andere manier eten zodat je ook nieuwe producten leert toe te voegen aan je menu. Zo kun je het ontbijt van eieren vervangen door een smoothie met vers fruit of juist restjes van het avondeten van gisteren.

Zo kun je zien dat door een andere manier aan te houden van het starten van je dag van invloed kan zijn op je energieniveau en je gevoel van welzijn. Dit geldt ook voor de lunch en het diner. Experimenteer en varieer zo veel mogelijk.

Enjoy!
Chantal

Voedingscoach 7 Day Recharge
Hoe volg ik de recepten met een allergie? 2017-12-14T12:06:53+00:00

Tijdens de Recharge eet je geen toegevoegde suikers, gluten en dierlijke producten waardoor je met een aantal allergieën de Recharge prima kunt volgen. Wanneer je een allergie hebt voor bepaalde groentes, noten, zaden of iets dergelijks kun je altijd op zoek gaan naar alternatieven die ook binnen de regels van de Recharge passen.

Wanneer je er zelf niet uit komt en twijfelt of je de Recharge wel kunt volgen met jouw allergie, stuur dan een email naar: marjolein@7dayrecharge.com en dan kijken we samen naar een oplossing.

 

Hoe lang heb ik toegang tot het 7 Day Recharge Programma? 2017-12-14T12:45:47+00:00

Je hebt drie maanden lang toegang tot het 7 Day Recharge Programma. Je kunt de 7 Day Recharge binnen deze termijn zo vaak herhalen als je zelf wilt.

 

Hoe en wanneer wordt mijn boek bezorgd? 2017-12-14T12:36:48+00:00

Heb je naast het online 7 Day Recharge programma ook het boek besteld? Dan ontvang je deze binnen enkele dagen via PostNL als brievenbus-pakje. Je hoeft dus niet thuis te zijn voor ontvangst. Wanneer je binnen drie werkdagen je boek nog niet hebt ontvangen is het verstandig om contact met ons op.

 

Heb ik garantie? 2017-12-14T12:36:39+00:00

Ja, je hebt 14 dagen garantie op het 7 Day Recharge Programma. Als het niet is wat je zoekt ontvang je dan zonder verdere vragen het aankoopbedrag retour. Eventuele verzendkosten zijn wel voor eigen rekening. Stuur ons een email als je niet tevreden bent of gebruik dit herroepingsformulier. Je leest alle details over de garantie in de Algemene Voorwaarden.

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en voor specifieke marketingdoeleinden.