Meet the team

We zijn opzoek naar een program manager

Vacature hier

Ons team

De 7 Day Recharge is samengesteld door een groep gedreven specialisten en ervaringsdeskundigen op het gebied van sport, coaching, voeding, yoga, meditatie en mindfulness. Drie daarvan hebben een bijzondere rol gespeeld bij de totstandkoming van het programma. Chantal Soeters ondersteunt je tijdens de 7 Day Recharge op het gebied van voeding, Suzan van de Roemer laat je kennis maken met mindfulness en meditatie en de yogavideo’s zijn van yogadocente Femke Zeeman.

Daarnaast werkt er achter de schermen een fantastisch team samen om alles te organiseren en het programma constant te verbeteren.

Onze visie

Geen goeroes maar wetenschap en gezond verstand. Daar staan we voor. We hebben een eigentijds programma ontwikkeld waarmee we jou en vele anderen willen helpen om in zeven dagen naar de top van jouw energie te komen. Wij geloven, dat als je bewust leeft en kiest voor een gezonde levensstijl, je met meer energie, focus en geluk in het leven staat. Met de 7 Day Recharge ga je in zeven dagen aan de slag met jezelf. Om jezelf weer helemaal op te laden maar ook om je bewust te worden van je leefgewoontes en te ontdekken waar winst te behalen valt. We zetten aan tot actie. Het probleem is vaak dat we wel weten wat goed voor ons is, maar het niet doen. Daar brengen we met de 7 Day Recharge verandering in. Want alleen als we doen wat we weten, ontstaat er beweging!

Meet the team.

Ons doel

Het doel van de 7 Day Recharge is om binnen zes jaar de kwaliteit van het leven te verbeteren voor één miljoen mensen. Of dat haalbaar is zal de tijd leren, maar het zorgt wel voor focus en de juiste energie. Als team weten we waar we mee bezig zijn en waarvoor we het doen.

Inmiddels hebben al duizenden mensen het programma doorlopen. En onze ambitie reikt verder dan onze landgrenzen. De 7 Day Recharge is nu al in diverse landen actief. Naast Nederland, hebben ook Duitsland, Oostenrijk en Australie al kennis gemaakt met de 7 Day Recharge. En als het aan ons ligt komen daar nog heel veel landen bij!