Het programma 2018-06-14T17:01:07+00:00

LIVING HEALTHY MADE EASY

Sta je voor een uitdaging? Zorg dat je eerst meer energie krijgt!

7DayRecharge-in-de-media

Is het jouw tijd voor peak performance? Bijvoorbeeld omdat je een grote presentatie moet geven, een leuke partner wilt zijn of een grote stap in je leven gaat maken?

Het eerste wat je dan nodig hebt is MEER ENERGIE. Doe daarom de 7 Day Recharge en je kunt alles aan :-)…

Meer Informatie
Bestel Nu
Veilig betalen bij 7 Day Recharge

Merk je dat je moe wakker wordt?

Ben je ’s ochtends niet goed uitgeslapen? Kom je voor je gevoel tijd tekort en ben je snel geïrriteerd? De kans is groot dat je jezelf aan het uitputten bent.

Je slaat aan het piekeren, vergeet goed voor jezelf te zorgen en je rent achter de verkeerde dingen aan. Herken je dat? Stop dan even met alles en haal diep adem… want het hoeft niet zo te gaan. Lees nog even door.

Als je te veel van jezelf vraagt

Hard werken en succes behalen is het mooiste wat er is. Toch kan het op een bepaald moment misgaan en merk je dat je te veel van jezelf hebt gevraagd. Je houdt het dan nog een hele tijd vol, omdat je handiger wordt in het in de lucht houden van alle ballen.

Maar… je hebt ook tijd nodig om te herstellen. En dat is niet hetzelfde als op de bank liggen. Veel mensen die het uiterste van zichzelf vragen vergeten volledig te recoveren, is mijn ervaring. Het is een natuurlijke reactie om steeds harder te rennen, te werken en jezelf voorbij te lopen.

In mijn praktijk als coach hoor ik vaak dingen als:

 • “Ik word elke ochtend doodmoe wakker”
 • “Aan het eind van de dag ben ik kapot en wil ik alleen nog maar op de bank zitten. Niet zo gezellig voor mijn vriend.”
 • “Ik kan mijn gedachten niet stopzetten, ik blijf maar piekeren”
 • “Het lukt me niet me te concentreren, ik krijg dit artikel niet af”
 • “Ik kan niet ontspannen, ik heb nog een stapel werk liggen, ik kom tijd tekort”

Uit eigen ervaring

Ik spreek uit eigen ervaring. Mijn naam is Hidde de Vries, oprichter van de 7 Day Recharge. In 2010 stonden bij mij de meters in het rood. Ik had zakelijk een moeilijke periode en ik kreeg bijna een burn-out omdat ik me niet meer kon ontspannen.

Dat zag ik eerst zelf trouwens helemaal niet zo, ik vond dat ik mezelf niet zo moest aanstellen. Ik merkte wel dat ik ’s ochtends moe wakker werd, dat ik snel geïrriteerd was en dat ik me niet goed meer kon focussen.

Mijn reactie was om nóg harder te gaan werken en nóg meer uren te draaien. Ik begon het sporten over te slaan, zat veel te lang achter elkaar op een stoel en leefde op junkfood.

Ik raakte steeds verder verwijderd van mezelf en kon totaal niet meer genieten van mijn leven. Tot het keerpunt kwam…

Het keerpunt

Ik zag in dat het zo niet langer kon en dat ik de oplossing bij mezelf moest zoeken. De druk leek alleen maar groter te worden en mijn gevoel steeds negatiever. Nog harder werken hielp niet, ik raakte alleen maar meer uit balans en voelde alle energie uit mijn lijf trekken. Dit is wat ik ook bij veel mensen om me heen zie.

Ik besloot het roer om te gooien en op reis te gaan. Letterlijk en figuurlijk. Ik pakte mijn koffers en trok de wijde wereld in op zoek naar een meer gebalanceerde manier van leven.

Onderweg leerde ik van alles over hoe je gezond eet, hoe je ondanks een drukke agenda toch kunt blijven bewegen, hoe je jezelf bevrijdt van stress en hoe je de controle weer terug krijgt over je leven.

Ontspannen en ontstressen

Als je op reis bent en alle tijd van de wereld hebt, is het makkelijk om te ontspannen en te ontstressen. Maar de kunst is natuurlijk om dat ook in het dagelijks leven te doen. Zodat je geniet van je dag, met focus werkt en tijd en energie overhoudt voor andere leuke dingen.

Vanaf die tijd is het mijn levensdoel om zoveel mogelijk mensen te helpen met ontstressen en weer opladen. Ik heb al mijn ervaringen en inzichten verwerkt in de 7 Day Recharge. Misschien kan ik ook jou daarmee helpen.

Wat is de 7 Day Recharge?

Het 7 Day Recharge Stappenplan is een eigentijds vitaliteitsprogramma dat je volgt tijdens een normale week. Je maakt kennis met eenvoudige ontspanningstechnieken, energizers en heerlijke gerechten waarmee je jezelf in 7 dagen weer oplaadt.

Met de 7 Day Recharge stap je uit je comfortzone. Tijdens je normale week daag ik je uit om je leefstijl onder de loep te nemen en nieuwe leefgewoontes te introduceren in je dagritme.

Na de 7 Day Recharge ga je bewuster door het leven en is de kans groot dat je ook na de Recharge goed voor jezelf blijft zorgen. Je voelt dan zóveel energie dat je fit uit je bed springt, geniet van je dag en veel meer voor elkaar krijgt in minder tijd. Zodat je ook tijd en energie overhoudt voor je vrienden, je partner en je kinderen.

Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap

Wil jij ook jezelf weer opladen en de controle over je leven terug nemen? Wacht dan niet langer en zet de eerste stap met de 7 Day Recharge. Zodat je snel weer bruist van energie en meer tijd overhoudt om te genieten van je leven. Ervaar zelf hoe goed gezond zijn voelt.

Enjoy!

PS: Zit je er aan te denken mee te doen? Wacht dan niet langer, over een voel je je een ander mens. De 7 Day Recharge kan je leven veranderen.

Laad jezelf weer op met het 7 Day Recharge Programma

Ontdek hoe je in 7 dagen de controle terug neemt. Geniet weer van je leven en voel energie!

Bestel Nu

Ervaringen van anderen:

“Ik herken mezelf bijna niet: zó actief, gezond en toch ook vrolijk en energiek ben ik nog nooit geweest.”

~ Sherida

“Ik heb meer energie, ben scherp, fit, fris en heb geen last van gekke dromen of hoofdpijn zoals ik verwacht had”

~ Eveline

“Voor mij werkte de 7 Day Recharge als een booster voor lichaam en geest, een absolute aanrader!”

~ Jurriaan

 “En ik loop nu ook nog 2 dagen voor op mijn eigen werk. Ik voel me fit, alert en actiever dan normaal. Minder geïrriteerd en geduldiger.”

~ Monique

“Ik wist niet dat ik het in me had.”

~ Petra

Op je pc, je telefoon en je ipad

Je ontvangt de 7 Day Recharge op je pc of laptop en ook op je ipad of je telefoon. Superhandig voor het dagelijkse stappenplan en het bijhouden van je Recharge scorecard.

 

Bestel hier de 7 Day Recharge

Online op je pc, telefoon en iPad

 • Normale prijs: € 124,-
  Speciale prijs: € 97,-
  Ontvang toegang tot de 7 Day Recharge online met complete dagschema’s voor je eten, meditatie, yoga en time-management om jezelf in 7 dagen weer op te laden en meer energie dan ooit te voelen. Volg het stappenplan op je computer, telefoon of iPad of print onderdelen zelf uit.
  Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel

Online + Boek

 • Normale prijs: € 139,-
  Speciale prijs: € 107,-
  Ontvang toegang tot de 7 Day Recharge online en ontvang daarnaast ook het inspirerende “7 Day Recharge boek” in je brievenbus.
  Bestel nu jouw exemplaar door op onderstaande knop te klikken:
  Klik Hier en Bestel
Veilig betalen bij 7 Day Recharge

“Ik herken mezelf bijna niet: zó actief, gezond en toch ook vrolijk en energiek ben ik nog nooit geweest.”

~ Sherida

“Ik heb meer energie, ben scherp, fit, fris en heb geen last van gekke dromen of hoofdpijn zoals ik verwacht had”

~ Eveline

“Voor mij werkte de 7 Day Recharge als een booster voor lichaam en geest, een absolute aanrader!”

~ Jurriaan

 “En ik loop nu ook nog 2 dagen voor op mijn eigen werk. Ik voel me fit, alert en actiever dan normaal. Minder geïrriteerd en geduldiger.”

~ Monique

“Ik wist niet dat ik het in me had.”

~ Petra

Garantieregeling: Je loopt geen enkel risico. Als de 7 Day Recharge niet is wat je zoekt kun je binnen 14 dagen gebruik maken onze 100% geld terug garantie. Je ontvangt dan zonder verdere vragen het aankoopbedrag retour.

Garantie 7 Day Recharge