Het programma

Het verhaal achter 7 Day Recharge

Hard werken en succes behalen is het mooiste wat er is. Toch kan het op een bepaald moment misgaan en merk je dat je te veel van jezelf hebt gevraagd. Dit overkwam mij ook. Mijn naam is Hidde de Vries, oprichter van de 7 Day Recharge. In 2010 stonden mijn meters in het rood. Ik pakte mijn koffers en trok de wijde wereld in op zoek naar een meer gebalanceerde manier van leven. Ik leerde van alles over voeding, beweging, ontspanning, meditatie en mindfulness en bovenal: over focus en prioriteiten stellen. Alles wat ik in die periode heb geleerd, heb ik samengebracht in een overzichtelijk en toegankelijk programma: de 7 Day Recharge.

Wat is 7 Day Recharge?

De 7 Day Recharge is een eigentijds vitaliteitsprogramma dat je volgt tijdens een normale werkweek. Je maakt kennis met eenvoudige ontspanningstechnieken, energizers en heerlijke gerechten waarmee je werkt aan een energiekere versie van jezelf. Het helpt je om te focussen op de zaken die voor jou echt van belang zijn en het geeft je de energie om daar succesvol in te zijn. Het boek, Recharge in 7 dagen, is onderdeel van het 7 Day Recharge-programma en vormt de handleiding en filosofie achter deze week om jezelf weer op te laden.

TedTalk - Oprichter Hidde de Vries over de Recharge

Stap uit je comfort zone

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you. Met de 7 Day Recharge stap je uit je comfortzone. Tijdens je normale (werk)week word je uitgedaagd om je leefstijl onder de loep te nemen en nieuwe leefgewoontes te introduceren in je dagritme. Na de 7 Day Recharge ga je bewuster door het leven en is de kans groot dat je de nieuwe gewoontes ook zal voortzetten. Gezond leven en goed voor jezelf zorgen wordt een ‘daily business’. En meer energie het resultaat.

Maak daadwerkelijk de stap

Veel van wat we je aanreiken zal misschien niet nieuw zijn. Het probleem is alleen: we handelen er niet naar. De 7 Day Recharge helpt je om nu daadwerkelijk de stap te zetten van weten naar doen. Het programma duurt een week. Dat is niet voor niets. We hebben allemaal drukke levens, sociale verplichtingen, ambitieuze doelstellingen en dagelijkse beslommeringen. Zeven dagen is te overzien voor iedereen. Je hoeft er geen vrij voor te nemen en kunt hetgeen je leert direct toepassen in je dagelijkse praktijk. Zo is de kans het grootste dat je je goede gewoontes ook voortzet na je Recharge week!

Kies je eigen moment

De 7 Day Recharge is een online programma. Je kiest je eigen moment en wordt vervolgens aan de hand van de manual, emails, instructievideo’s, recepten en een online scorecard gestimuleerd om het programma te doorlopen. De kracht van de 7 Day Recharge is de eenvoud: geen ingewikkelde technieken en vaardigheden, maar simpele adviezen en oefeningen die je direct in het dagelijks leven leert toepassen en bewezen hebben bij te dragen aan meer energie en focus in je leven!

Wat krijg je van ons?

Bewezen en effectief programma

Tijdens de 7 Day Recharge moet je zelf aan de slag. Maar we laten je zeker niet aan je lot over. We hebben een bewezen effectief programma samengesteld dat je gaat helpen om een energiekere versie van jezelf te worden!

Online support

Het 7 Day Recharge programma is een compleet pakket waarmee je drie maanden lang gebruik kunt maken van alle faciliteiten op de online omgeving. Binnen de 3 maanden kan je de Recharge zo vaak herhalen als je wilt! Het programma is zo opgezet dat je het zelfstandig kunt doorlopen. Heb je vragen over het programma, voedingskeuzes of iets anders dan staan we natuurlijk voor je klaar! En ben je na 3 maanden nog niet klaar? Dan kun je eenvoudig upgraden voor € 10 voor 3 maanden extra.

7 Day Recharge manual

Na aanmelding kun je in de speciale member area de manual downloaden. Deze beknopte handleiding helpt je meteen op weg. Het boek “Recharge in 7 dagen”, vormt de uitgebreidere handleiding voor de 7 Day Recharge met meer achtergrondinformatie en is bedoeld ter inspiratie om zoveel mogelijk uit je Recharge-week te halen.

Scorecard

In de Member Area vind je ook jouw persoonlijke scorecard. Hierin staat welke oefeningen en opdrachten je gedurende de week van ons krijgt. De scorecard is ook bedoeld om je vorderingen bij te houden. Zo stimuleren we je om maximaal rendement uit je Recharge-week te halen!

Begin ook aan ‘n energieker leven en bestel de 7 Day Recharge vandaag nog.