Privacy Policy 2018-05-25T11:55:22+00:00

Privacy policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeen-stemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Hidden Holding
Website: https://7dayrecharge.com
Inschrijfnummer KvK: 27319781
BTW-nummer: NL819477916B01

2. E-mailadres

a. Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.

b. Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

3. Postadres

Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.

4. Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:

a. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;

2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

5.1 Deze website 7dayrecharge.com gebruikt de verzamelde gegevens als volgt:

Als u zich via een formulier op deze website aanmeldt, gebruiken we uw gegevens om u via email tips en speciale aanbiedingen te sturen. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u de uitschrijflink onderaan de emails gebruiken of ons een e-mail sturen op info@7dayrecharge.com.

Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam en e-mailadres nodig en voor verzending uw adres. Wij gebruiken deze informatie uitsluitend voor de levering van het product en voor verdere communicatie over het product. U ontvangt bijvoorbeeld emails met de downloadlink en ook emails met instructies hoe u het product het beste kunt gebruiken. Betalingen lopen via Multisafepay, een door de Nederlandse Bank goedgekeurde betaalinstelling. Wij hebben geen inzage in uw rekeningnummer.

Wanneer u onze site bezoekt verzamelen we gegevens over het gebruik van deze site via zogeheten cookies, zodat we de gebruikerservaring kunnen optimaliseren en specifieke aanbiedingen kunnen doen. Wij geven hieronder een toelichting.

5.2 Cookies
Deze website gebruikt cookies om voorkeursinstellingen te bewaren, de gebruikerservaring te optimaliseren en gerichte tips en aanbiedingen te kunnen geven. Een cookie is een klein bestandje dat op uw computer wordt geplaatst tijdens het bezoek van de site. Deze website slaat geen informatie op die het mogelijk maakt individuele gebruikers te identificeren zonder hun toestemming. Als u geen cookies op uw computer wilt dan kunt u ze verwijderen en blokkeren via de privacy voorkeuren in uw browser.

5.3 Overzicht van cookies op 7dayrecharge.com

Naast functionele cookies om de website te laten functioneren gebruikt deze website de volgende cookies:

Weepie Cookie Consent – Dit is de cookie-boodschap die u ziet als u voor het eerst op 7dayrecharge.nl komt. Deze cookie houdt bij of u onze cookies accepteert.
Google Analytics – Cookie van Google om het gebruik van onze website te kunnen analyseren. Deze gegevens zijn geanonimiseerd.
Google Optimize – Cookie van Google om ons te helpen pagina’s te verbeteren. Deze gegevens zijn geanonimiseerd.
Active Campaign – Dit is de software die wij gebruiken voor aanmelding voor gezonde lifestyle tips en vastleggen van aankopen. Active Campaign houdt bij welk formulier u invult, welke pagina’s u bezoekt en welke emails u ontvangt. Zo kunnen wij u gericht tips en aanbiedingen sturen. Active Campaign voldoet aan de GDPR-wet.
Facebook Pixel – Dit is de cookie van Facebook die bijhoudt welke pagina’s je bezoekt. Wij gebruiken deze informatie om je in Facebook gerichte aanbiedingen te kunnen doen. Je kunt in Facebook je privacy instelllingen aanpassen. Lees ook de privacyverklaring van Facebook (welke regelmatig kan wijzigen) om te zien wat zij met je persoonsgegevens doen. Op deze pagina kun je je Facebook advertenties beheren.
Cloudflare – Voor de veiligheid. Deze cookie kijkt of u een echte bezoeker bent en geen bot of hacker. De cookie bewaart verder geen persoonlijke informatie.

5.4 Klikgedrag en bezoekgegevens
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Deze gegevens zijn geanonimiseerd, tenzij u zich hebt aangemeld voor het ontvangen van tips en aanbiedingen.

5.5 Google Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

5.6 Facebook
Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven).

Deze website heeft ook Facebook Tracking code. Dit maakt het ons mogelijk om aan bezoekers van onze site gerichte advertenties op Facebook te tonen. Lees ook de privacyverklaring van Facebook (welke regelmatig kan wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen.

5.7 Tips en aanbiedingen via email
Wij bieden via email tips en aanbiedingen aan, waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over energie, focus en geluk. Uw e-mailadres wordt toegevoegd aan de mailinglijst wanneer u via een formulier op onze website meer informatie aanvraagt. Iedere mail met tips of aanbiedingen bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. U kunt ook een email sturen naar info@7dayrecharge.com als u zich wilt uitschrijven. Het abonneebestand van deze mailings wordt niet aan derden verstrekt.

5.8 Bewaartermijnen gegevens

  • Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief of tips of een aankoop doet kom je op onze lijst in Active Campaign. Als je langer dan 2 jaar en 60 dagen geen mails van ons opent en onze sites niet bezoekt worden je gegevens automatisch verwijderd uit Active Campaign.
  • Wanneer je een aankoop doet bewaart onze betaalprovider jouw gegevens minimaal 7 jaar.
  • De toegang tot onze programma’s is in principe 3 maanden geldig, daarna krijg je de mogelijkheid om te verlengen. Je gegevens worden niet verwijderd, tenzij je hiertoe een verzoek indient.

6. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

a. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

8. Veiligheid opslag van gegevens

Veiligheidscriteria

a. Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
b. Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.

9. Toegang tot uw gegevens
Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren of laten verwijderen gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

10. Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:

a. Op het volgende e-mailadres: info@7dayrecharge.com

b. Op het volgende telefoonnummer: 085 401 2444

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en voor specifieke marketingdoeleinden.