7 Day Recharge 2018-02-16T16:49:58+00:00

Wil je jezelf weer opladen?  Doe de 7 Day Recharge en bruis weer van de energie…

JA, IK WIL MEER ENERGIE >>

Wil je jezelf weer opladen? Doe de 7 Day Recharge en bruis weer van de energie…

GEEF MIJ ENERGIE >

7 Day Recharge Home

Doodmoe als de wekker gaat?

Het is 07:00 uur. Je wekker gaat en het liefst druk je tien keer op de snooze-knop, want je voelt je nog doodmoe. Herken je dat?

Iedereen maakt dit wel eens mee. Maar als je vaak doodmoe wakker wordt is er meer aan de hand. Lees hier mijn tips om beter te slapen...

DOODMOE ALS DE WEKKER GAAT >
Meer informatie over de 7 Day Recharge

Wat is de 7 Day Recharge?

Met de 7 Day Recharge laad je jezelf in 7 dagen weer op, zodat je meer energie dan ooit voelt en het leven weer aan kunt. Lees hier meer

MEER OVER DE 7 DAY RECHARGE >
Hidde de Vries, 7 Day Recharge, energie-expert

Tips om jezelf weer op te laden

Hidde de Vries is vitaliteitscoach en ervaringsdeskundige. Hij zat zelf tegen een burnout aan. Dat was het begin van zijn zoektocht naar energie, focus en levensgeluk.

Met zijn inzichten heeft hij duizenden mensen geholpen hun energie terug te vinden en hij kan ook jou helpen. Profiteer van zijn jarenlange ervaring en lees hier zijn praktische tips

GEEF MIJ TIPS VOOR MEER ENERGIE >

Ontdek hoe je jezelf weer oplaadt

Word je de laatste tijd vaak moe wakker? Ben je snel geïrriteerd en kom je voor je gevoel tijd tekort? STOP dan even met alles wat je doet en haal diep adem.

De kans is groot dat je jezelf aan het uitputten bent. Je slaat aan het piekeren, vergeet goed voor jezelf te zorgen en je rent achter de verkeerde dingen aan. Je wordt steeds minder effectief, je geniet niet meer van je dag en je gaat er steeds slechter uit zien. Herken je dat?

Neem de controle over je leven terug

Laat het niet uit de hand lopen. Het heeft totaal geen zin om zo door te gaan en jezelf te forceren. We kennen allemaal de verhalen over burnout, gezondheidsproblemen en ruzie thuis. Zover hoef je het niet te laten komen. Daar kan het 7 Day Recharge Programma je bij helpen.

Tijdens een gewone week

De 7-Day Recharge is een praktisch, leuk 7-daags stappenplan voor thuis, waarmee je jezelf weer helemaal oplaadt. Zodat je de controle terug krijgt over je leven, weer geniet van je dag en beter presteert. Je kunt gewoon blijven werken en je dingen doen, maar je besteedt even wat meer aandacht aan jezelf.

Voel weer energie!

Zodat je je na 7 dagen als herboren voelt en weer geniet van je leven. Je bent het waard!  Lees hier meer informatie over de 7 Day Recharge…

MEER INFORMATIE OVER DE 7 DAY RECHARGE >>

Gemiddeld resulaat al na één week

Welk resultaat kan je verwachten van de 7 Day Recharge? Hieronder zie je de gemiddelde resultaten van de 7 Day Recharge al na één week. Op basis van duizenden ervaringen. Deze sprong vooruit is ook voor jou haalbaar als je jezelf oplaadt met de 7 Day Recharge.

+26%

Beter loskomen van je werk

35%

Meer energie

7 uur meer slaap per week

Meer slapen per week

2,5 kg

Afgevallen tijdens de Recharge Week

+24%

Meer tijd voor jezelf

7 Day Recharge is bekend van:

7 Day Recharge in Cosmopolitan
7 Day Recharge in Metro
7 Day Recharge in Jan Magazine
7 Day Recharge in Elle Magazine
7 Day Recharge in Marie Claire Magazine
GEZONDHEIDSBEURS AANBIEDING

Wil je jezelf weer opladen en meer energie voelen?  Doe de 7 Day Recharge en profiteer van de BEURSAANBIEDING…

BEURSAANBIEDING >>

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en voor specifieke marketingdoeleinden.