Ontdek Hoe Je Meer Energie Krijgt Met Het 7 Stappen Energieplan 2018-03-08T09:39:57+00:00

Ontdek hoe je weer Bruist van Energie met de 7 Stappen “Energiespecial”

Meer informatie over de 7 Day Recharge

Hoe je weer bruist van energie

Weet je soms niet hoe je je bed uit moet komen? Omdat je nog zó moe bent? Blijf je vaak zo lang mogelijk liggen en sleep je jezelf dan door de dag? Heb je het gevoel dat je de hele tijd achter de feiten aanloopt en nergens echt meer aan toe komt?

Lees dan nog even door, want met een paar simpele stappen kun je jezelf weer opladen…

Vraag gratis de Energiespecial aan >>

De meeste mensen beginnen hun dag al totaal verkeerd. Bijvoorbeeld door zo lang mogelijk te snoozen en dan een warme douche te nemen. Of door een paar boterhammen te eten en dan in de auto te springen op weg naar kantoor. Of door direct emails te gaan lezen en te gaan Facebooken.

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Want ik heb al heel veel energievretende gewoontes gevonden sinds ik er mijn specialiteit van heb gemaakt. Vaak heb je het zelf niet eens door. Omdat je de dingen altijd al zo doet of omdat je niet weet hoe het anders kan.

De meeste mensen die oververmoeid zijn – en dat zijn er steeds meer – nemen geen tijd meer om een oplossing te zoeken. Je blijft gewoon door rennen in de ratrace. Tot je omvalt. Maar zo hoeft het niet te gaan…

Bijna-Burn-Out

Toen ik zelf in een moeilijke, drukke periode zat bleef ik ook maar doorgaan. Mensen om mij heen maakten bezorgde opmerkingen, maar ik negeerde de signalen. Ik merkte wel dat ik vaak veel te moe was, maar toch dacht ik dat het allemaal wel goed ging.

En zover gaat het de meeste mensen die een burn-out krijgen. Je gaat veel te lang door met verkeerde gewoontes. Gelukkig heb ik jaren geleden zelf het roer om kunnen gooien. En sindsdien is het mijn missie zoveel mogelijk mensen te helpen zich weer goed te voelen.

Vraag gratis de Energiespecial aan >>

Ik herken de signalen van energietekort bij anderen nu al snel, ik zie het aan een vermoeide blik en een uitgebluste houding. Maar als ik dan een paar suggesties doe stuit ik eerst vaak op weerstand. Want veel mensen denken dat ze niet anders kunnen.

Ze zijn helemaal op hol geslagen door de moderne maatschappij, met smartphones, Netflix, Facebook, Instagram junkfood, slecht voor jezelf zorgen en altijd bereikbaar zijn.

Zonde van je leven

Misschien heb jij er ook last van? Vraag dan de 7 Stappen Energiespecial aan, want het kan ook anders.

Het is doodzonde om je leven zo op de automatische piloot door te brengen, in een permanente staat van vermoeidheid en overbelasting. Het lijkt misschien alsof je niet anders kunt, alsof je geen keus hebt, maar die keus heb je wél! En het is eenvoudiger dan je denkt.

Neem NU actie

Met een paar praktische aanpassingen kun je beginnen je energie weer terug te krijgen. Hoe eerder je deze stappen zet hoe beter, want als je eenmaal overspannen bent, is het niet meer zo makkelijk. Dus houd jezelf niet voor de gek en neem NU actie.

Vraag gratis de Energiespecial aan >>

Daarom heb ik het 7 Stappen Energieplan ontwikkeld met stappen die je direct kunt toepassen. Als je dat een paar dagen doet ga je al merken dat je met meer energie wakker wordt.

En dan heb ik het niet over extra koffie drinken of een extra red bull drinken. Dat zijn lapmiddelen die je waarschijnlijk zelf al hebt geprobeerd.

Ook helpt het niet om een paar avonden op tijd naar bed te gaan. Want verloren slaap en energie kun je niet op die manier inhalen.

Ik geef je mijn beste tips voor een échte verbetering van je energie, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Geef het een kans en ervaar zelf hoe goed je je kunt voelen.

Wil jij ook jezelf weer opladen en de controle over je leven terug nemen? Wacht dan niet langer en zet de eerste stap met de 7 Day Recharge. Zodat je snel weer bruist van energie en meer tijd overhoudt om te genieten van je leven. Ervaar zelf hoe goed gezond zijn voelt.

Meer weten?

Wil je meer weten? Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt zonder verdere verplichtingen de Energiespecial met 7 Stappen naar Meer Energie.

Heel veel succes!

Inge van Haselen, Voedingscoach, Sportvastencoach, Personal Trainer

Hidde de Vries
Jouw Vitaliteitscoach

PS: Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt gratis de Energiespecial – Ontdek hoe je in 7 stappen weer bruis van energie…

Jezelf Weer Opladen?

Het beste begin van je dag - energiespecial - Hidde de Vries - 7 Day Recharge
VRAAG GRATIS AAN >>

Ervaringen van anderen

Ik herken mezelf bijna niet: zó actief, gezond en toch ook vrolijk en energiek ben ik nog nooit geweest.
~ Sherida

Ik heb meer energie, ben scherp, fit, fris en heb geen last van gekke dromen of hoofdpijn zoals ik verwacht had.”
~ Eveline

Voor mij werkte de 7 Day Recharge als een booster voor lichaam en geest, een absolute aanrader!
~ Jurriaan

“En ik loop nu ook nog 2 dagen voor op mijn eigen werk. Ik voel me fit, alert en actiever dan normaal. Minder geïrriteerd en geduldiger.”
~ Monique

“Ik wist niet dat ik het in me had.”
~Petra

Voor Meer Energie

Hidde de Vries, oprichter van The Recharge Company

Hidde de Vries is vitaliteitscoach en ervaringsdeskundige. Hij zat zelf tegen een burnout aan. Dat was het begin van zijn zoektocht naar energie, focus en levensgeluk.

Met zijn inzichten heeft hij duizenden mensen geholpen hun energie terug te vinden en hij kan ook jou helpen. Profiteer van zijn jarenlange ervaring en vraag de Energiespecial aan!

Wil je Jezelf Weer Opladen?
Begin met de 7 Stappen Energiespecial!

Het beste begin van je dag - energiespecial - Hidde de Vries - 7 Day Recharge
Vraag de 7 Stappen Energiespecial hier gratis aan…
Het beste begin van je dag - energiespecial - Hidde de Vries - 7 Day Recharge

Jezelf Weer Opladen?

Ontdek hoe je jezelf weer oplaadt in 7 stappen. Vraag hier gratis de Energiespecial aan:

Vraag de Energiespecial gratis aan >>

We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en voor specifieke marketingdoeleinden.